• 0
    • 0 Product In de winkelwagen

      Totaal € 0,00

DVD WetWetWet Playing away at Home

Muziek DVD WetWetWet Live at Celtic Park, Glasgow 1997


EAN 5036369801298  

€ 11,39
Prijs per 1



WetWetWet Concert. Playing away at home. Live at Celtic Park, Glasgow 7th September 1997. Songlist: 1-Sweet Little Mystery, 2-Wishing I Was Lucky, 3-Strange, 4-Lonely Girl, 5-Temptation, 6-Sweet Surrender, 7-Goodnight Girl, 8-Lip Service, 9-I Can Give You Everything, 10-Julia Says, 11-Somewhere Somehow, 12-Don't Want To Forgive Me Now, 13-If Only I Could Be With You, 14-East Of The River, 15-If I Never See You Again, 16-Beyond The Sea, 17-Maybe I'm In Love, 18-Love Is All Around Muziek DVD WetWetWet Playing Away at Home - Speelduur: 90 min. - DVD release: 2008 - Beeld: Full Frame 1.33:1 Marti Pellow, Graeme Duffin & Neil Mitchell
EAN 5036369801298

Online Blu-ray en DVD shop  by DVDigital Voorstondenstraat 44 2548 SW Den Haag T: 070-3562479 E:

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.