• 0
    • 0 Product In de winkelwagen

      Totaal € 0,00

DVD Yes Symphonic Live

Muziek DVD Yes i.s.m. European festifal orchestra


EAN 5036369809195  

€ 9,63
Prijs per 1



1. Overture 2. Close To The Edge: (I) The Solid Time Of Change (II) Total Mass Retain (III) I Get Up I Get Down (Iv) Seasons Of Man 3. Long Distance Runaround 4. Don't Go 5. In The Presence Of: (I) Deeper (II) Death Of Ego (III) True Beginner (Iv) Turn Around And Remember 6. The Gates Of Delirium 7. Steve Howe Guitar Solo 8. Starship Trooper: (I) Life Seeker (II) Disillusion (III) Würm 9. Magnification 10. And You And I: (I) Cord Of Life (II) Eclipse (III) The Preacher The Teacher (IV) Apocalypse 11. Ritual (Nous Sommes Du Soleil) 12. I've Seen All Good People: (I) Your Move (II) All Good People 13. Owner Of A Lonely Heart 14. Roundabout. Line Up: Jon Anderson (vocals) Steve Howe (guitars) Chris Squire (bass) Alan White (drums) Accompanied by the European Festival Orchestra conducted by Wilhelm Keitel.
EAN 5036369809195

Online Blu-ray en DVD shop  by DVDigital Voorstondenstraat 44 2548 SW Den Haag T: 070-3562479 E:

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.